DierenOpvangCentrum de Doornakker

Opvang, zorg en herplaatsing voor zwerf- en afstandsdieren in de gemeenten: Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Nuenen, Oirschot, Reusel-de Mierden, Son & Breugel, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

vrijdag 30 oktober 2009

Ivan update

Lisette heeft telefonisch contact gehad met de nieuwe baas van Ivan. Goed nieuws: alle paarden leven nog! Ze schrijft:De mensen zijn zo ontzettend blij met hem.
Hij is ondertussen redelijk gewend aan de paarden en blaft alleen nog als ze langs zijn verblijf aflopen naar de stallen. Maar ook dat wordt steeds minder.
Hij loopt los met de mensen mee door de weilanden als de paarden op stal staan en luistert perfect. Hij houdt zijn baasjes continu in de gaten en zal ze niet uit het oog verliezen.
Hij zal ook nooit zomaar een ruimte binnengaan zonder hun toestemming.
Volgens mevrouw kan Ivan gedachten lezen! Ze hoeft maar ergens naar te wijzen en Ivan weet al wat er van hem verwacht wordt..heerlijk toch
Als ze 's avonds gaan afsluiten, kent hij de routine al perfect en loopt uit zichzelf zijn verblijf in, vindt het ook helemaal niet erg.


Klasse Ivan!

Geen opmerkingen: