DierenOpvangCentrum de Doornakker

Opvang, zorg en herplaatsing voor zwerf- en afstandsdieren in de gemeenten: Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Nuenen, Oirschot, Reusel-de Mierden, Son & Breugel, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

woensdag 10 februari 2010

Sponsorcommissie

De sponsorcommissie heeft het druk en het ziet er naar uit dat het met de bouw van het nieuwe asiel op komst, nog veel drukker gaat worden. Daarom zijn we opnieuw op zoek naar versterking!

Je rol zal voornamelijk zijn het benaderen van bedrijven en personen om het asiel te ondersteunen. Via verschillende kanalen, zoals telefonisch of per brief. Tevens zijn we als groep de denktank voor nieuwe ideeën en PR-gerelateerde zaken. Ervaring in sponsorwerving is een pre, representativiteit in woord en schrift een vereiste. Onkosten gemaakt voor het asiel worden vergoed (bijv. telefoonkosten, reiskosten woon-werkverkeer niet).

Het je tijd om circa 1x per 3 weken 2 uur te overleggen en daarnaast heb je per week circa 3 uur of meer tijd? En spreken de onderstaande punten je aan? Meld je dan snel aan!

Activiteiten: schrijven van brieven, maken materialen en ludieke acties, uitzoeken mogelijkheden en adressenlijst samenstellen, regelen van spullen, organiseren activiteiten, maken presentatie e.d.

Wie ben jij? Creatief, je kunt organiseren, je kunt representatieve teksten maken en je bent goed op de computer. Tevens heb je zelf beschikking over een computer.

Heb je interesse? Stuur een email met je gegevens, motivatie en ervaring aan: info@doc-eindhoven.nl.

Geen opmerkingen: