DierenOpvangCentrum de Doornakker

Opvang, zorg en herplaatsing voor zwerf- en afstandsdieren in de gemeenten: Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Nuenen, Oirschot, Reusel-de Mierden, Son & Breugel, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

zaterdag 24 december 2011

Cooper

Een berichtje van de nieuwe baasjes van Cooper:
Even een berichtje over Cooper.

We hebben Cooper op 5 november bij jullie opgehaald. Hij is een lot uit de loterij. Cooper is een lieve, aanhankelijke, energieke en vrolijke hond. Hij luistert heel goed en kan daarom heel veel loslopen bij het uitlaten.

Hij wil graag aangehaald worden en is gek op spelletjes met een bal. Hij is vriendelijk naar andere mensen toe en naar andere honden, waar hij graag mee wil spelen. Hij is rustig in huis en kan daarom ook best een uurtje alleen blijven, wat trouwens niet vaak voorkomt. Je kunt hem bijna altijd meenemen naar andere mensen. Wat ook fijn is dat we met hem kunnen fietsen. Hij rent blij naast onze fiets. Wat we erg aandoenlijk vinden is dat als 1 van ons weggaat, Cooper een schoen van diegene op zijn kleed legt om lekker aan te snuffelen. Als hij buiten wat hoort, rent hij naar het kattenluik en steekt daar z'n kop door heen om vrolijk te blaffen.

Hij heeft eigenlijk maar 1 slechte eigenschap. Hij vindt het heerlijk om op z'n rug te rollen in de prut, koeienmest of kuilvoer. Hij stinkt dan een uur in de wind. Maar hij laat zich dan ook weer gelaten schoonmaken.

Jullie begrijpen wel dat we erg gelukkig met hem zijn en we denken dat hij het ook fijn heeft bij ons.

We hopen nog lang van hem te mogen genieten.

Met vriendelijke groeten,



Sjef en Ineke

Geen opmerkingen: