DierenOpvangCentrum de Doornakker

Opvang, zorg en herplaatsing voor zwerf- en afstandsdieren in de gemeenten: Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Nuenen, Oirschot, Reusel-de Mierden, Son & Breugel, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

dinsdag 3 november 2009

Donk

Ook met grote lobbes Donk gaat het goed. Dit vertelden zijn nieuwe baasjes:
Het gaat goed met Donk. Hij kent alle basiscommando's en luistert goed. Hij speelt (jawel!!) los in het bos met 2 andere teven (waaronder ook een jonge Boerboel van vrienden) en holt en ZWEMT. Tijdens het wandelen aan de riem loopt hij keurig mee, trekt niet en reageert nauwelijks op andere honden(tenzij een andere reu naar hem gaat grommen, dan wil Donk wel iets terugzeggen).
Sapperdeflap; die Donk toch.

Als het bazinnetje gaat werken, slaapt Donk lekker in de schuur en via het hondenluik kan hij eruit als hij wil.Hij heeft wel in de eerste 2 weken de achterdeur gesloopt, dus die is nu vervangen. Nu sloopt hij niks meer.
Donk heeft inmiddels ook in een pension gezeten (bazinnetje was op vakantie). Daar ging hij wel tekeer als hij langs de andere hokken moest lopen en vervolgens hebben ze hem in een hok naast de buitendeur gezet. Probleem opgelost.

ga zo door !

Geen opmerkingen: