DierenOpvangCentrum de Doornakker

Opvang, zorg en herplaatsing voor zwerf- en afstandsdieren in de gemeenten: Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Nuenen, Oirschot, Reusel-de Mierden, Son & Breugel, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

woensdag 19 oktober 2011

James

Ettie is onlangs James en zijn nieuwe baas tegengekomen. Het gaat prima met hem, maar wel de bekende problemen. Mister James, die nu trouwens Dos heet naar : 2e Argentijn voor de baas), heeft al 3 kussens uit zijn hok gesloopt, doet plasjes binnen en tegen honden doet ie erg lelijk. Tja, dat wisten we al. Maar nieuwe baas verzekerde dat we hem dus echt niet terug gingen krijgen, als we dat soms dachten.
Echt ook heel leuk, want James herkende Ettie nog meteen! Ze fietste ze voorbij,en vroeg: heeee, is dat niet James ..... meteen zijn koppie ging omhoog en staart kwispelen. Goed geheugen die James hoor. Hij heeft wel een keer gevochten met een hond, maar dat was niet zijn schuld volgens baas. James was alleen op het losloopveld, en baas houdt dan goed in de gaten dat er geen andere honden bij komen. Maar toen kwamen er dus 2 honden aan, waarvan er 1 zo HOP over het hek sprong en richting James liep om te gaan spelen.AI, niet doen......dat werd dus vechten. Jammer, maar baas is er van overtuigd dat hij het hem allemaal gaat leren. Terwijl baas alle verhalen aan het vertellen was, ging James na de nodige knuffels heel relaxed op het trottoir liggen slapen. Baas vindt dat hij een slechte conditie heeft. Ook daar wordt aan gewerkt. Hij houdt ons op de hoogte!!

Geen opmerkingen: