DierenOpvangCentrum de Doornakker

Opvang, zorg en herplaatsing voor zwerf- en afstandsdieren in de gemeenten: Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Nuenen, Oirschot, Reusel-de Mierden, Son & Breugel, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

woensdag 19 oktober 2011

Voor de oudgedienden: Kyra!



Kyra is een boxer die een jaar of vijf geleden via de Doornakker is geplaatst. Haar nieuwe baas Manon schrijft ons een berichtje:

hoi beste mensen.
we hebben kyra zo`n 5 jaar nu,en het gaat nog altijd goed voor haar leeftijd.weet niet of iemand haar nog kent,is al lang he al 5 jaar.
maar ze wordt goed verzorgd,gaat zelfs mee op vakantie.dan zie je haar echt genieten,krijgt ze echt helemaal aandacht.dat krijgt ze al het hele jaar,
maar dan extra. ze is inmiddels al 11 jaar behoorlijk voor een boxer volgens de dierenarts.maar we zijn nog altijd behoorlijk blij met haar en zij met ons.
ze is echt behoorlijk oud grijs en weet ik het wat nog meer.maar als we het nog eens over moesten doen.we doen het zo weer.ook weer met een boxer als het kan.
als er nog iemand haar kan herinnerer of wat dan zou het leuk zijn als we ook een reaktie terug zouden krijgen.ze komt toch uit jullie asiel en weten niet of er nog iemand zich haar kunnen herinneren.zou wel leuk zijn.alvast bedankt en met vriendelijke groetjes manon

Geen opmerkingen: