DierenOpvangCentrum de Doornakker

Opvang, zorg en herplaatsing voor zwerf- en afstandsdieren in de gemeenten: Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Nuenen, Oirschot, Reusel-de Mierden, Son & Breugel, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

zaterdag 29 augustus 2009

Jodie het Hollandertje

JODIE (de Hollandse Herder)is geplaatst en woont nu in...Apeldoorn!

Hoe komen mensen uit Apeldoorn nu bij "onze" Jodie terecht? Nou heel toevallig, omdat zij voorheen ook een Hollandse Herder hadden gehad, afkomstig uit een asiel (Rotterdam) met de naam Jodie. Toen die dood ging, zagen ze op de site in ons asiel bijna eenzelfde hond zitten met dezelfde naam! Het was meteen liefde.
En wat is onze Jodie voor een geweldige hond!! Superslim, lief, aanhankelijk en EEN ACTRICE. Ze mag niet op de bank (net als de andere 2 honden in huis) en dan gaat ze slijmen bij de baas. Kop op diens schoot en maar zielig aankijken.......
Die smelt van die blikken en vervolgens mag Jodie op zijn schoot op de bank, waar ze vervolgens heerlijk op haar rug gaat liggen, zodat ze lekker gekriebeld wordt op haar buikje.
Vanaf het begin ging ze goed om met de andere 2 honden, spelen en gedrag afkijken.... en met de katten loopt ook alles super.
Onze nerveuze Jodie is helemaal tot rust gekomen. Goed he?

Geen opmerkingen: