DierenOpvangCentrum de Doornakker

Opvang, zorg en herplaatsing voor zwerf- en afstandsdieren in de gemeenten: Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Nuenen, Oirschot, Reusel-de Mierden, Son & Breugel, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

maandag 28 december 2009

Update


Beste dierenvrienden

Ik hoop dat jullie allemaal hebben genoten van de kerstdagen en heelhuids door de sneeuw en ijzel-ellende zijn gekomen. Er zijn ivm de kerstdrukte en wat prive-omstandigheden even geen nieuwe berichten geplaatst, maar vanaf vandaag gaan we er weer voor!

Er zijn goede berichten binnengekomen over Perla (de herder met de jumbo-oren) en Harrie de Husky. Met beiden gaat het goed! Muzzy het maltezertje is omgedoopt en heeft nu Misty en ook zij heeft het erg goed naar haar zin in haar nieuwe huis. (zie foto, die muts heb ik er digitaal opgezet hoor, dat heeft haar baasje niet gedaan ; )) )

Duke en Hunter de twee Duitse staanders waren erg goed terecht gekomen bij betrokken hondenvrienden. Helaas wilden de twee zo graag de wijde wereld in dat zelfs een speciaal voor hen geplaatst hek van zo`n 2 meter hoog ze niet binnen heeft kunnen houden. Retour asiel dus voor de heren. Gelukkig niet voor lang! Duke is aan de opleiding tot speurhond begonnen bij K10 en Hunter is binnen een dag elders geplaats.

Jane de fox heeft haar Tarzan gevonden! In haar nieuwe huis heeft ze gezelschap van een Doberman reu die haar met veel eerbied behandeld. Hij staat zelfs zijn plekje op de bank aan haar af. Kortom, ook Jane is goed geland.

De "doorstroming" bij de honden is goed, de meest honden worden snel geplaatst. Ook oudjes als Swing zijn vlot onder de pannen. Nu nog de langzitters: Luna, Woody en Sjaak....

Geen opmerkingen: