DierenOpvangCentrum de Doornakker

Opvang, zorg en herplaatsing voor zwerf- en afstandsdieren in de gemeenten: Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Nuenen, Oirschot, Reusel-de Mierden, Son & Breugel, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

maandag 22 juni 2009

O die Opa!


Ouwe taaie Opa is er ondanks al zijn mankementjes in geslaagd een nieuw thuis te vinden! En wat voor een thuis: hij deelt zijn nieuwe honk met een St Bernhard (!) en een middenslag hond......


Dit schrijven zijn nieuwe baasjes:

Hier even een berichtje over OPA! Met Opa gaat het hartstikke goed. Hij vond de rit in de auto naar Den Haag leuk, hij wilde uit het raam blijven kijken.De kennismaking met Dibbes en Philippe ging heel goed, geen van allen hebben geblaft/gegromd. Opa loopt hier alsof hij hier al tien jaar loopt en trekt zich nergens iets van aan. Hij eet, drinkt, poept en plast goed. Wel is hij schrikkerig bij aanrakingen...wat zal het manneke mee hebben gemaakt (?)Opa heeft een dekbed als slaapplekje uitgekozen, maar hij ligt ook graag bij ons op de bank te slapen.Het is een grote lieverd en wij kunnen ons dan ook niet voorstellen dat hij zo op straat is gezet. Wij hebben het idee dat hij met volle teugen geniet van de aandacht en verzorging die hij krijgt.


Zo zie je maar weer, zelfs voor piepende oude mannetjes is er ergens een gouden mandje....

Geen opmerkingen: