DierenOpvangCentrum de Doornakker

Opvang, zorg en herplaatsing voor zwerf- en afstandsdieren in de gemeenten: Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Nuenen, Oirschot, Reusel-de Mierden, Son & Breugel, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

zondag 27 september 2009

Chica !!!


Wonderen bestaan!
Chica is opgehaald door haar baasje!
Hier een verslag van Lisette:
Na het gevonden herdertje kwam er een flinke kerel binnen.
Ik geloof dat mijn hond hier zit zegt ie.. dus ik zit te denken aan al die kleine frutmaltezers die pas binnen zijn gekomen. Zal dr raar uit zien..zo'n vent met een Winnie..

Maar nee..het ging om....CHICA!!!!
De man woonde in Belgie, Arendonk en daar was Chica zo'n 3 maanden geleden weggelopen. Meneer heeft hier in de buurt gewoond, dus Chica ging dr oude vriendjes maar weer eens opzoeken.
Nou..als jullie geloven dat oren niet kunnen klapperen, had je maar eens naar mijn oren moeten kijken..gekkenhuis

Meneer was uiteraard eerst in Belgie gaan zoeken, maar toen hij haar daar niet kon vinden is hij over de grens gaan zoeken en uiteindelijk kwam hij gelukkig bij ons terecht.
Chica liep daar altijd los en is dus helemaal niet gewend om aan een riem te lopen. Vandaar dat ze ook zo trok..das nog een geluk ook, want anders had ze allang een nieuwe eigenaar gehad

Het was echt een geweldig moment toen Chica doorkreeg dat het toch echt haar baas was die voor haar stond. Ze sprong bijna in de nek! Man janken, hond piepen, wij (bijna) janken...wow...

Schitterend! Nou Chica, niet meer terugkomen he! We weten nu waar je woont

Geen opmerkingen: