DierenOpvangCentrum de Doornakker

Opvang, zorg en herplaatsing voor zwerf- en afstandsdieren in de gemeenten: Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Nuenen, Oirschot, Reusel-de Mierden, Son & Breugel, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

dinsdag 22 september 2009

Geplaatst!


Er zijn weer veel beestjes vertrokken naar een nieuwe baas. Een paar opvallende: Cleo (voorheen Amika, voorheen Nikkie) en Ika de poolhond, Ozzy, de toch wel moeilijke Stafford en Scooby de Buldog met de tandjes. Allen zijn naar ervaren bazen vertrokken.
Er was een ware run op Shira met meerdere geschikte nieuwe bazen. Uiteindelijk is ze vrijdag vertrokken naar een nieuw thuis in Nieuwegein.

De nieuwe baas van Diego (die nu Harry heet trouwens) laat weten dat het goed gaat met de grote lobbes. Hij is lief en hartstikke zindelijk, totdat...... hij mee op bezoek ging bij schoonmoeder.... Gelukkig kon de nieuwe baas er om lachen.
Ook met American Buldog Lola gaat alles goed. De nieuwe baas belde enthousiast op om daarover te vertellen.

Nu de andere langzitters en "moeilijke types" nog een eigen plekje! Sjaak bijvoorbeeld. Is dat nou geen aanstekelijke glimlach?

Geen opmerkingen: