DierenOpvangCentrum de Doornakker

Opvang, zorg en herplaatsing voor zwerf- en afstandsdieren in de gemeenten: Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Nuenen, Oirschot, Reusel-de Mierden, Son & Breugel, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

donderdag 17 september 2009

Stemmen!


Hallo vrienden van Dierenopvangcentrum de Doornakker, omdat et zo belangrijk is, nog maar een keertje:
Het asiel is genomineerd voor de Goede Doelen Campagne De Telefoongids BV. We willen je vragen om ons asiel te nomineren door je stem uit te brengen.De Telefoongids & Gouden Gids gaan verder als één gecombineerde gids.En dat willen ze op een wel heel leuke manier vieren door maar liefst € 500.000 beschikbaar te stellen voor lokale goede doelen in Nederland verdeeld over 28 regio's. Jij kunt jouw stem uitbrengen via http://mijngoededoel.detelefoongids.nl/. Klik op regio 42 en gan naar "bekijk alle goede doelen in de regio".
Bij de nominatie kun je aangeven wat het asiel nodig heeft. Als je zelf ideeën hebt is dat natuurlijk prima, maar hier een paar voorbeelden van zaken die we willen realiseren;- geschikt maken van een speelweide voor het testen van honden- creëren van een buitenverblijf voor katten- meer speelmaterialen voor de dieren (krabpalen, ballen e.d.) - dure en of langdurige medische verzorging van asieldieren realiseren
Als je nog mensen weet die het asiel ook willen nomineren, stuur dit bericht dan door aan vrienden, kennissen, collega's en familie. Hoe meer stemmen, hoe meer kans dat het asiel door deze campagne financieel gesteund wordt. De actie loopt nog tot begin januari 2010, dus we hebben nog even tijd om zoveel mogelijk stemmen te krijgen.
Namens de dieren alvast bedankt voor jullie hulp!

Geen opmerkingen: