DierenOpvangCentrum de Doornakker

Opvang, zorg en herplaatsing voor zwerf- en afstandsdieren in de gemeenten: Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Nuenen, Oirschot, Reusel-de Mierden, Son & Breugel, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

vrijdag 12 maart 2010

Buurthond van het jaar!


Uitnodiging Buurthond van het Jaar Verkiezing 2010

Ken jij de meest lieve, de meest behulpzame of de meest stoere hond van je buurt? Geef hem of haar dan op voor de gratis ‘Buurthond van het Jaar’ verkiezing en win leuke prijzen!

Buurtlink organiseert, in samenwerking met PetNews Magazine, ook dit jaar weer de Buurthond van het Jaar Verkiezing. In 2009 werden maar liefst 3380 buurthonden voor de inmiddels felbegeerde nominatie aangemeld.

Jij kunt jouw Buurthond NU nomineren voor de Buurthond Verkiezing 2010. De winnende honden ontvangen prachtige prijzen!

Nomineer dus nu jouw Buurthond en nodig al je buren en vrienden uit om te stemmen op jouw favoriet. Ga naar www.buurtlink.nl/buurthond2010


Je kunt nomineren en stemmen tot en met 13 april 2010. De Buurthond 2010 zal tijdens het Animal Event op 16, 17 en 18 april in de Beekse Bergen in het zonnetje worden gezet. Iedere inschrijver ontvangt gegarandeerd een korting van 20% op de entreeprijs van dit leuke event!

Geen opmerkingen: