DierenOpvangCentrum de Doornakker

Opvang, zorg en herplaatsing voor zwerf- en afstandsdieren in de gemeenten: Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Nuenen, Oirschot, Reusel-de Mierden, Son & Breugel, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

zondag 21 maart 2010

Wie helpt?

Beste allemaal


Wie wil ons helpen het asiel positief onder de aandacht te brengen?
We zoeken mensen die het leuk vinden om af en toe standwerk te doen voor de Doornakker.

Regelmatig hebben we de mogelijkheid om bij een evenement een stand te bemannen namens de Doornakker. Het gaat dan bijvoorbeeld om de hondententoonstelling in Eindhoven, de joekeldag van hondenclub Oud-Woensel, de Jack Russeldag bij het Concours hippique en de dag van het platteland bij de Boerenbond. Dit zijn ideale gelegenheden voor ons om het asiel onder de aandacht te brengen van dierenliefhebbers en te werken aan een goed imago en naamsbekendheid.
Het is de bedoeling om het asielwerk toe te lichten aan belangstellenden, wat te vertellen over hoe we te werk gaan en over de dieren. Mensen zijn vaak heel erg geïnteresseerd en hebben veel vragen. We nemen altijd voorlichtingsmateriaal mee (folders, magazines, etc) en vaak ook de foto`s van de plaatsbare dieren. Vaak mogen we ook wat spullen verkopen (kluifjes/ speeltjes) en we nemen altijd een collectebus mee…

We zoeken mensen die goed op de hoogte zijn van het reilen en zeilen in het asiel en het leuk vinden om daar over te vertellen. Het maakt niet uit of je vaste medewerker bent, vrijwilliger of stagiaire. Als je maar enthousiast bent! Het gaat om 5 a 6 evenementen per jaar en per keer wordt bekeken wie er mee kan en wil.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan even contact op met Silvana:
Silvana-doc-eindhoven@live.nl

Geen opmerkingen: