DierenOpvangCentrum de Doornakker

Opvang, zorg en herplaatsing voor zwerf- en afstandsdieren in de gemeenten: Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Nuenen, Oirschot, Reusel-de Mierden, Son & Breugel, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

maandag 20 juni 2011

Floortje



Kennen jullie Floortje nog? Helaas een droevig bericht over haar: de nieuwe baasjes hebben haar moeten laten inslapen:

Hallo lieve medewerkers DOC
Helaas moeten wij jullie met pijn in ons hart het slechte nieuws brengen dat "ons Floortje" niet meer onder ons is....
Floortje werd afgelopen zaterdag ineens erg ziek, we zijn daarop met haar naar de dierenarts geweest, Eerst werd aan een infectie gedacht van haar maag-darmkanaal, dus met antibiotica en pijnstillers weer naar huis gegaan.

Helaas verslechte haar toestand vanmorgen, ze kreeg toevallen, weer naar de dierenarts... daarop zijn foto's gemaakt en werd gezien dat ze een wat vergroot hart had maar ook een sterk vergrootte lever en milt.Bij de dierenarts kreeg ze helaas nogmaals een toeval en met valium is ze hier weer uitgehaald. Er is bloed bij haar afgenomen en hieruit bleken de leverwaardes torenhoog te zijn (4 x boven normaalwaarde) Waarschijnlijk is een tumor in de lever hier de oorzaak van.

Herstel van Floortje zou niet mogen baten, om haar lijden verder lijden te besparen hebben we, in overleg met de dierenarts, besloten haar vredig in te laten slapen.
We hebben nog maar zo kort van haar kunnen genieten, 26 februari jl. hebben we Floortje in ons hart en armen kunnen sluiten, niet wetende dat het maar van zo'n korte duur zou zijn. Floor bloeide helemaal op zoals we jullie al eerder lieten weten. Rennen in het park, achter stokjes aan...met een conditie van heb ik jou daar!

We zijn er helemaal stuk van, in de korte tijd dat we haar bij ons mochten hebben, hebben we haar in ons hart gesloten...we hadden alleen zo graag gewild dat dit nog wat langer had geduurd.

Floortje zal op een mooi plekje worden begraven, een plekje waar ze graag kwam (bij opa en oma. We zijn blij dat we haar de laatste paar maanden van haar leven een fijn thuis hebben mogen geven..

We zullen "onze Floor" voor altijd herinneren als "HET LIEFSTE HONDJE VAN DE HELE WERELD"!!!

Liefs,

Albert-Jan, Jeanet

Rick, Robert

en een poot van Wendy,

Assen

Heel erg jammer voor Floortje en haar nieuwe gezin, maar wat ontzettend fijn dat ze nog een paar mooie maanden heeft gehad bij zulke lieve mensen. Albert-Jan, Jeanet, Robert en Rick en natuurlijk Wendy, heel erg bedankt dat jullie zo goed voor Floortje hebben gezorgd en heel veel sterkte!

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo allemaal,

Ontroerd zijn we na het lezen van "ons Floortje-verhaal" Fijn dat ze ook hier een warm plaatsje heeft gekregen, want dat verdiend ze! Floor zit diep in ons hart verankerd en daar gaat ze never nooit meer uit! We hopen dat jullie het filmpje van Floortje op Youtube niet verwijderen, we kijken er nog regelmatig naar en denken weer terug aan onze mooie, maar veel te korte, tijd met haar!
We missen haar verschrikkelijk.
Bedankt voor jullie lieve kaart
die we mochten ontvangen na haar overijden, het geeft ons veel steun! Floortje, het liefste hondje van de hele wereld, voor altijd in ons hart!

liefs,
Albert-Jan en Jeanet, Rick, Robert en Wendy