DierenOpvangCentrum de Doornakker

Opvang, zorg en herplaatsing voor zwerf- en afstandsdieren in de gemeenten: Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Nuenen, Oirschot, Reusel-de Mierden, Son & Breugel, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

vrijdag 8 juli 2011

Pip



Beste ex-verzorgers van Pip,

Wij willen jullie laten weten dat Pip het goed maakt. We zijn meteen op de terugweg vrijdag een mooie, passend halsband voor haar gaan kopen. 

Vanaf de eerste kennismaking tot nu verloopt alles heel rustig hier en voelt mevrouw zich gewoon thuis. Alleen die cavia's vond ze maar rare wezens. Vrijdag bij binnenkomst hing ze meteen op de kooi, maar na een correctie zijn ze nu helemaal geaccepteerd en ziet ze het als leuke televisie. Ook probeerde ze de bank even, maar ook hier weet ze meteen na de eerste keer dat dat de laatste is. Ze blijft 's nachts keurig beneden terwijl ze wel naar boven kan, maar weet dat dat niet mag. Zoals jullie zien, loopt ze al los. Want Pip gaat waar wij gaan. Het hele aanhankelijke is heel goed te managen. Als we aan tafel zitten en haar negeren, gaat ze er lekker bij liggen en 's avonds gaat ze vredig in d'r mand liggen met een kluif totdat we gaan wandelen.
Zondag hadden we een verjaardag en hebben we haar voor het eerst helemaal alleen gelaten. Dat ging ook prima.  Volgende week gaan we op vakantie bij jullie in de buurt. Ik weet zeker dat dat ook helemaal goed gaat, want autorijden vind ze geen probleem. Het leek ons leuk jullie even terug te koppelen over de eerste paar dagen van Pip in Delft die helemaal top zijn gegaan. Veel succes met jullie

goede werk daar. Hartelijke groeten uit Delft,

Michel, Mariska, Léon, Dominique en Pip

Geen opmerkingen: