DierenOpvangCentrum de Doornakker

Opvang, zorg en herplaatsing voor zwerf- en afstandsdieren in de gemeenten: Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Nuenen, Oirschot, Reusel-de Mierden, Son & Breugel, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

vrijdag 8 juli 2011

Wat een held: Henkie!


Nu we drie weken verder zijn wil ik jullie even een kort verslagje doen over hoe Henkie het op zijn nieuwe adres in Eibergen vergaat..
en dat is dus super!
Henkie ,die ondertussen ook wel Pooch wordt genoemd is van het timide hondje een vrolijke, aanhankelijke en speelse makker geworden. Op de eerste dag van zijn nieuwe leven hier was hij onzeker en trillerig maar liet ie zich toch aanhalen (in z'n mand) en viel hij zowaar in slaap na een twee-urige aaisessie...De rest van zijn zenuwachtigheid hebben we er uitgewandeld..daarbij is hij op dag drie nog ontsnapt, maar heeft zich na een uur of acht weer bij de buren gemeld. Slimme hond! Henkie/Pooch komt nu spontaan begroeten, rolt zich graag op z'n rug voor een knuffel, stoeit, apporteert, eet als de beste, is wat verlegen maar laat zich door iedereen aaien, is over het algemeen erg nieuwsgierig maar vindt de deurbel oninteressant, wil overal graag bij zijn en komt zelfs gezellig op het kleed liggen als we hier muziek maken.
Kortom, Pooch/Henkie heeft het naar z'n zin! (En wij ook!)
 
Hartelijke groeten,
namens de hele familie Lefferts,
Anke

Geen opmerkingen: