DierenOpvangCentrum de Doornakker

Opvang, zorg en herplaatsing voor zwerf- en afstandsdieren in de gemeenten: Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Nuenen, Oirschot, Reusel-de Mierden, Son & Breugel, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

vrijdag 12 augustus 2011

Pip, het vervolg

Weer mooie berichten over Pip, die heeft het wel heel erg getroffen...

Hier weer een update van de avonturen van Pip. De vakantie in de Peel is haar goed bevallen. Elke dag zo'n 10 kilometer wandelen en daarna uitpuffen op de hangmat.
Ook de excursie Peel culinair 12 km wandelen en tussendoor wat lekkers eten kon Pip waarderen. Ondanks dat zijn er wel wat kilo's af nu en heeft ze een goede conditie. Ze wil zelfs hardlopen nu en dat wil wat zeggen. Bij de caravan hadden we een groot terras. Ze bleef keurig op eigen terrein, ondanks dat er heel wat honden en mensen voorbij kwamen. Eigenlijk is ze best een superhond. Natuurlijk heeft ze haar streken. Zo moeten we ervoor zorgen dat we alles wat eetbaar is goed afsluiten of buiten haar bereik houden. Ook wil ze nog wel eens achter konijnen aanrennen. Maar dat is echt alles en een beetje ondeugend mag toch best. We zijn inmiddels weer een weekje terug. Heb meteen een date met de dierenarts voor haar geregeld. Op 30 september wordt ze gesterriliseerd. Er zitten nu eenmaal te veel honden in het asiel. Dus puppy's moeten we uitsluiten. Tot zover weer. Een poot van Pip en de groetjes van de familie D.

Geen opmerkingen: