DierenOpvangCentrum de Doornakker

Opvang, zorg en herplaatsing voor zwerf- en afstandsdieren in de gemeenten: Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Nuenen, Oirschot, Reusel-de Mierden, Son & Breugel, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

vrijdag 9 september 2011

Tv serie Dierenbeschermers van start

Dierenbeschermers start 7 september om 19.25 uur!
Eindelijk is het zover :) Op woensdag 7 september 2011 om 19.25 uur is de eerste aflevering van Dierenbeschermers te zien op Nederland 1. De tiendelige serie geeft een unieke kijk achter de schermen van de Dierenbescherming door de medewerkers en vrijwilligers van dichtbij te volgen bij het verlenen van hulp aan dieren in nood.

Een grote rol is daarin weggelegd voor vier mensen van onze dierenambulance. Juud Janssen, Mike van der Veer, José Sinx en Cora van den Akkerveken zorgen voor het Brabantse tintje in deze real-life serie. Ze vertellen op eigen wijze over de passie waarmee ze het werk doen.
Dierenbeschermers' begint op 7 september om 19.25 uur bij de Avro op NL 1.

De dierenambulancemedewerkers van onze regio zijn te zien vanaf de tweede aflevering, op woensdag 14 september om 19.25 uur op NL1. Kijken dus! Meer informatie is te vinden via: www.avro.nl/dierenbeschermers

Geen opmerkingen: