DierenOpvangCentrum de Doornakker

Opvang, zorg en herplaatsing voor zwerf- en afstandsdieren in de gemeenten: Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Nuenen, Oirschot, Reusel-de Mierden, Son & Breugel, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

vrijdag 9 september 2011

Drukke Adje vindt eindelijk rust....


Wervelwind Adje heeft het naar zijn zin op zijn nieuwe adres. Dit schrijven de nieuwe eigenaren:

Wij hebben gisteren Adje mee naar huis mogen nemen, we waren dolblij natuurlijk.
Ik wil jullie laten weten dat het goed met hem gaat. Wij noemen hem Sjef.
Hij is vandaag twee keer mee geweest naar de bossen, dat vond hij natuurlijk erg leuk.Ook zijn we naar de winkel geweest, mijn zoon en Sjef hebben samen speeltjes uitgezocht.Hij heeft een voorkeur voor piepspeeltjes. Hij is natuurlijk ook verwend met lekkers.

Hij reageert goed op “het opvoeden”om het zo maar te noemen.Met zachte hand is hij goed te corrigeren. We doen het rustig aan. Vertrouwen en goed in je vel zitten vinden wij belangrijker. Het is een schat van een hond, en we zijn erg gelukkig met hem. Ook onze hond die we al hadden reageert goed op hem, en vice versa. In de aanpak valt hij ontzettend mee, we hebben jack russels gehad die veel eigenwijzer waren. En ook de drukte valt mee hoor, we zijn het gewend. Bovendien, als je ze hun energie buiten kwijt laat raken door goede wandelingen,vallen ze binnen reuze mee.

In ieder geval, we zijn jullie erg dankbaar voor jullie goede zorgen, en voor Adje/Sjefke natuurlijk.

Namens ons allemaal: BEDANKT!!

Geen opmerkingen: