DierenOpvangCentrum de Doornakker

Opvang, zorg en herplaatsing voor zwerf- en afstandsdieren in de gemeenten: Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Nuenen, Oirschot, Reusel-de Mierden, Son & Breugel, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

vrijdag 6 mei 2011

Foto aktie!

Hallo allemaal,
Op 20 februari heeft Rob Sep een van onze hondenuitlaters foto's gemaakt van vrijwilligers met hun favoriete asieldier. Deze actie wordt op 15 mei nog een keer herhaald.
De opbrengst van de fotoshoot gaat (minus de kosten) naar het DOC.
Rob biedt het volgende aan:
• Je kunt foto's laten maken met je favoriete asieldier (onder voorbehoud dat het mogelijk is met dit dier op de foto te gaan en het dier nog niet geplaatst is natuurlijk).
• Uit de gemaakte foto’s kies je minimaal één foto die wordt afgedrukt op formaat 20 X 30.
• Je betaalt hiervoor € 8,- per afdruk.
• Hiervan blijft er voor het asiel € 6,- over.
• De foto’s worden op zondag 15 mei op het DOC gemaakt.
Als je meedoet heb je een mooie foto van jou en je favoriete asieldier en steun je tevens het DOC!
De honden kunnen in de ochtend van 15 mei op de foto (10.00-13.00 uur) en de katten in de middag van 15 mei (13.30 – 16.30 uur). Je kunt je opgeven door voor woensdag 11 mei een mail te sturen naar Madeleine Sol  secretariaat@doc-eindhoven.nl
Geef in je mail aan of je met een hond of kat op de foto wilt. Als je al weet met wie, dan kun je ook de naam van het dier aangeven. Je wordt dan ingedeeld en krijgt een mail terug op welke tijd jouw fotosessie is gepland. Foto’s kunnen vanaf een week na de fotoshoot bekeken worden op de website van Rob Sep. Dat website adres krijg je nog door als je je hebt aangemeld.

Geen opmerkingen: