DierenOpvangCentrum de Doornakker

Opvang, zorg en herplaatsing voor zwerf- en afstandsdieren in de gemeenten: Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Nuenen, Oirschot, Reusel-de Mierden, Son & Breugel, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

woensdag 16 november 2011


Dit is een van die puppies die met 4 weken bij de mama weg moesten. Theo en Marianne omschrijven hem als volgt:

Na de eerste twee bijna slapeloze nachten ): ging het verder prima. Hij ligt gezellig met een knuffelaap in de bench en slaapt tot 's morgens door, bijna altijd droog. D eerste week was hij veel aan het slapen ,maar de laatste week begint hij steeds meer hond te worden en is erg ondeugend. Hij weet goed wat ie wel en niet wil en laat dat wel merken ook. Hij wordt ook graag geknuffeld en stoeien kan ie als de beste. Hij gromt en blaft er dan op los, vast oefenen voor als ie groot en sterk is :)
Verder is het een leuke bezigheid om Toets (ons laatste kitten) te besluipen en kijken of ze wil spelen, nou ja spelen op puppies manier: er achter aanrennen en proberen om in zijn staartje te bijten en zo :) Als ie moe is ligt hij graag in Diesels mand, breeduit zodat D. zich in allerlei bochten moet wringen om er bij te kunnen liggen, zo samen ,dicht tegen elkaar aan is geweldig om te zien. Hij houdt ons goed bezig, weet al waar hij naar buiten moet om iets te doen, maar haalt het vaak net niet :), gelukkig zijn het maar kleine plasjes. Al met al een hoop gezelligheid maar ook 'n hoop werk met zo'n klein moppie. Als het doorgaat(wat we wel verwachten) willen we een "reunie" organiseren met alle 7en, voor ze naar een "echt" baasje gaan.

Geen opmerkingen: