DierenOpvangCentrum de Doornakker

Opvang, zorg en herplaatsing voor zwerf- en afstandsdieren in de gemeenten: Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Nuenen, Oirschot, Reusel-de Mierden, Son & Breugel, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

dinsdag 29 november 2011

Winnie heet nu Muis


Op de eerste plaats hartelijk dank voor de efficiente en vriendelijke wijze waarop de adoptie van Winny tot stand is gekomen. We hebben onze nieuwe aanwinst omgedoopt tot Muis en ze is daar al helemaal aan gewend. De naam Winny was toch haar oorspronkelijke naam niet en bovendien weet niemand dat. Maar de naam Winny riep bij ons allerlei andere herinneringen op waar we niet steeds mee geconfronteerd willen worden. Vandaar!!

Ze luistert goed, trekt niet aan haar bandje, ze heeft heerlijk geslapen en voelt zich al redelijk thuis. We zijn vreselijk blij met haar mede dankzij dat het een droomhondje is. Ze vindt wandelen in het bos heerlijk, is vriendelijk tegen andere hondjes en mensen en is de trots van onze woonomgeving. We hebben nu geen fototoestelletje bij ons maar a.s. vrijdag gaan we voor een paar weken terug naar Velp. Dan zullen we haar op de gevoelige plaat vastleggen en een fotootje naar jullie mailen.
Nogmaals dank, hartelijke groet, ook aan je collega die ons heeft geholpen en tot mailens.

Corinne en Jan

Geen opmerkingen: