DierenOpvangCentrum de Doornakker

Opvang, zorg en herplaatsing voor zwerf- en afstandsdieren in de gemeenten: Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Nuenen, Oirschot, Reusel-de Mierden, Son & Breugel, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

dinsdag 29 november 2011

Tank

Tank heeft zijn draai gevonden:

Tank doet het super goed bij ons thuis.
Hij is heel lief en aanhankelijk en laat zich graag aaien, maar dat wisten jullie vast al. Het oefenen aan de riem gaat ook heel goed hij leert heel snel en doet alles voor een brokje.Paarden, koeien en ander vee vindt hij reuze interessant en ziet hij als grote speel kameraden.

Gisteren heeft hij bijna de hele dag gespeeld met een kruising labrador reu dit ging echt super goed en hij heeft er van genoten.

Ook is Tank al bij de dierenarts geweest om hem te laten registeren in Belgiƫ. Ook hier heeft hij zich voorbeeldig gedragen zelfs toen een border collie heel lelijk tegen hem deed in de wachtkamer.

Al met al is Tank een super hond met een gouden karakter. We zijn heel blij dat hij met ons mee mocht en dat hij nu bij ons is. Hij kan het natuurlijk niet zeggen maar wij denken dat hij net zo blij is met ons als wij met hem.

We zouden hem nu al niet meer kunnen missen.

1 opmerking:

Tanja zei

Super nieuws!!!