DierenOpvangCentrum de Doornakker

Opvang, zorg en herplaatsing voor zwerf- en afstandsdieren in de gemeenten: Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Nuenen, Oirschot, Reusel-de Mierden, Son & Breugel, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

woensdag 16 november 2011

Sidney


Kijk eens wat een leuk stel:Tina heeft Sid gered van een voortijdige euthanasie ivm ernstige rug- en heupkwalen. Tina heeft het aangedurfd in de verwachting dat ze nog flink wat jaren mee kan.
De kruising (die van X-boxer, tot X-Stafford op het bord heeft gestaan en nu uiteindelijk wel eens een Amerikaanse Bull zou kunnen zijn)doet het erg goed en heeft het nogal getroffen met haar nieuwe baasjes. De uitdagingen waren er direct. Sidney vond de wit leren bank en alle prachtige meubels erg comfortabel liggen:-) . Ook de cabrio van Tina ziet ze wel zitten,zie je het al voor je? Dakje open, en Sid trots naast het baasje met flapperende oren :-)
De grootste uitdaging (en probleem) zit nog steeds in het omgaan met andere honden. Dat vindt Sid nog steeds spannend, maar er zit verbetering in. Er wordt hard aan gewerkt.
Eind november mag Sid weer even komen logeren op het DOC. Dus fans: geniet er van als ze er weer is.

Geen opmerkingen: